Vår behandling av dine personopplysninger og ivaretakelse av ditt personvern

Når du bruker DfSs tjenester, samler vi data om deg og din leseradferd. Vi lagrer informasjon du oppgir selv i forbindelse med en eventuell registrering og innlogging. Vi lagrer også opplysninger vi registrerer gjennom din bruk av tjenestene ved hjelp av informasjonskapsler og annen lignende teknologi, og informasjon vi innhenter fra tredjeparter. Dette gjør vi blant annet for å kunne gi deg en god brukeropplevelse når du er hos DfS, for webstatistikk og produktutvikling, for at noe av det redaksjonelle innholdet skal kunne tilpasses din bruk av tjenestene og for at våre annonsører skal få best utbytte av sine kampanjer. Vi gjør ikke noe annet enn det vi har gjort tidligere, dine data er trygge hos oss, men vi gir deg nå mulighet til enklere å få oversikt over dette selv.

Under Mine innstillinger kan du se og endre innstillinger for hvilke tilpasninger du godtar at vi gjør, og hvilken type kommunikasjon du ønsker å motta.

Vi anbefaler også at du leser vår personvernerklæring Den beskriver nærmere hva vi gjør med opplysningene, og det rettslige grunnlaget vi baserer oss på.