Styreleder

( Vestland )

Øistein Jarl Nilsen

(Født: Juni 1958)

Jeg er født i og bor i Bergen. 

Gift, har 2 barn og 5 barnebarn, født i 

Traff min engelske kone i 1981 når jeg avtjente militærtjeneste i Bodø. Der jeg var hovedtillitsvalgte og medlem av tillitsmenn i forsvaret.

Tok etterudannele på Bergen Maritime Videregående og starter en karriere i oljen. Har jobbet som konsulent i oljen i 30 + år i inn og utland, hoppet av da jeg var lei av reising.

I dag kjører jeg buss i Bergen. Hobby er reising, tilbringe tid på camping og barnebarn.

Nestleder

( Vestland)
Marion_Aakra

Marion A. B. Aakra

(Født: 1. Februar 1960)

Trådde mine barnesko i Nordland, men har bod i Etne Kommune siden 1977. Her traff jeg min mann i 1979, og vi har vært sammen siden da.

Har utdanning og fagkompetanse innen Organisasjon og Ledelse, HMS, Kvalitetssikring, ITK, samt dokument og arkiv (Dokumentalist). Min første arbeidserfaring startet på Vestlandet hos en geitebonde. Senere ble det noen år på Bjellands sardinfabrikk og Skånevik Kjøtt. Godt voksen tok jeg noen år med skole og utdanning. 

Når det gjelder hobbyer så har jeg helt fra barnsben av hatt mye glede av fotografering og senere også filming med drone. 

Har alltid vært glad i, og hatt mye dyr. I deg begrenser det seg til hund og katt samt noen akvarier med Malavifisker.

Partisekretær

( Rogaland )
Magne Gunnar Andersen

Magne Gunnar Andersen

(Født: 1. Juli 1964)

Jeg har tre barn, men bor alene.
Oppvokst i Vanvik i Ryfylke. Flyttet derfra for å reise til sjøs da jeg var 16 år.

Senere bodde jeg en stund på Tau ved Stavanger og i Haugesund. Flyttet til Stavanger i 1991 og har stort sett bodd der siden. En periode fra 1998 – 2001 bodde jeg i Oslo hvor jeg arbeidet på forskjellige lager og kontorer. ‘

Det aller meste av mitt yrkesaktive liv har jeg hatt til sjøs. Fra 1987 som styrmann og fra 2000 som kaptein. Mine interesser har hele tiden vært innenfor det maritime. ‘

Det er først de siste ti årene jeg har fattet interesse for det politiske. Jeg har sett med undring på hvordan politikk har vært utført i partisystemet. Da jeg høsten 2019 fikk høre om direktedemokrati var jeg ikke i tvil om at dette var et absolutt alternativ til dagens kranglefanter på stortinget. Med et direktedemokrati er det flertallet som avgjør og det bør vi bare finne oss i.

Styremedlem (1)

Britt Unni Wisth

Styremedlem (2)

Styremedlem (3)

Styremedlem (4)

( Hvem blir det? )

Navn ?

(Født: ? )

Varamedlem (1)

( Hvem blir det? )

Varamedlem (2)

( Hvem blir det? )

Navn ?

(Født: ? )